Mirealin ensimmäinen blogi

Tervetuloa!

Tämä on virallinen avaus Mirealin blogille. Tulemme säännöllisen epäsäännöllisesti julkaisemaan Mirealilaisten kirjoituksia ajankohtaisista ja ajattomista aiheista, osa toimiston puolelta, osa tulkeilta kentältä.

Aloitamme toimistosta. Mirealilla on historiaa jo pidemmältä ajalta eri alueilta ja erilaisilla kokoonpanoilla, mutta tällä uusimmalla Kelan kilpailutuskaudella toimimme Uudellamaalla, Itä-Suomessa ja Länsi-Suomessa. Mirealin muruja on kaikenkaikkiaan 27 ja suurin osa meistä toimii Uudellamaalla. Lännessä ja Idässä on kummassakin tällä hetkellä yksi muru kummallakin alueella.
Suurin osa Mirealilaisista liikkuu kentällä tulkkaamassa ja opettamassa, mutta jos olet ollut yhteydessä Mirealin keskukseen, olet varmasti törmännyt joko minuun, Iirikseen tai ihanaan Heidimme joka sulavasti liikkuu toimiston ja kentän välillä.

Mirealissa pyrimme tarjoamaan aina asiakkaillemme parhaan mahdollisen ja tilanteeseen sopivimman tulkkauskokemuksen. Asiakaspalaute on meille elintärkeää palvelumme kehittämisen sekä tulkkiemme taitojen kehittämisen kannalta. Toukokuussa toteutimme kevään asiakaspalautekyselyn ja saimme ihanan paljon vastauksia asiakkailtamme. Oli huikeaa nähdä kuinka paljon positiivista palautetta tulkkimme saivat ja etenkin kuinka nuoremmat, vasta uransa alussa olevat tulkit ovat löytäneet paikkansa asiakkaiden parissa ja kehittyneet. Kaikki palaute on meille aina tervetullutta ja nettisivuiltamme löytyy palaute kaavake jonka kautta voi laittaa viestiä meille myös nimettömänä. 

Ihanaa syksyn odotusta kaikille!

-Iiris (Mirealin palvelujohtaja)