Ota yhteyttä

Anna palautetta

Miten olemme sinun mielestäsi onnistuneet? Kerro alla olevalla lomakkeella kokemuksistasi tulkkaustilanteessa. Jos haluat, että vastaamme antamaasi palautteeseen, laita mukaan yhteystietosi.

Klikkaamalla tätä painiketta voit lisätä haluamasi videotiedoston palautteen liitteeksi

Yhteystiedot

Voit halutessasi jättää myös yhteystietosi. Tiedot tulevat vain mirealin käyttöön.

Pyydä tarjous

Haluatko järjestää tilaisuuteesi tulkkauksen viittomakielelle? Kaipaako työyhteisösi viittomakielen taidon päivittämistä? Pitäisikö nettisivuille saada käännös viittomakielelle? Pyydä tarjous!

Emme valitettavasti voi antaa tuntihintaa palvelustamme, koska tilaisuuden luonne, kesto, sijainti ja tarvittavien työntekijöiden määrä vaikuttavat kokonaiskustannukseen. Laskemme sinulle hinnan tilaisuudesta antamiesi tietojen pohjalta.

Tulkkauksen tarjouspyynnössä tarvitsemme tilaisuuden päivämäärän, kellonajan ja paikan sekä tiedossa olevan ohjelman. Opetuksen tarjouspyynnössä on olennaista oppituntien kokonaismäärä, kerrallaan pidettävien oppituntien määrä sekä opetuksen paikka. Käännöksissä ratkaisevaa on käännöksen sivumäärä sekä ajatus teknisestä toteutuksesta. Ei haittaa, vaikka mikään näistä ei olisi vielä tiedossa! Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarvettanne.

Tarjouspyynnön voit lähettää välitykseen: keskus(a)mireal.fi tai täyttämällä alla olevan lomakkeen.